ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

12.03.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 20015
Про затвердження проекту з землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.О.Пристая,2 та надання земельної ділянки у власність Кульчинській Г.Л.

ПРОЕКТ

                                             УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ  СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

Від ___ ____________20____ р.              № ____
 
Про затвердження проекту з
 землеустрою щодо відведення земельної
ділянки   по вул.О.Пристая,2
 та надання земельної ділянки у власність
Кульчинській Г.Л.
 
          Розглянувши заяви Кульчинської Галини Леонтіївни, проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  по вул.О.Пристая,2, керуючись ст.ст. 12, 118, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі» п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

1.Затвердити  Кульчинській Галині Леонтіївні  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  по вул.О.Пристая,2 (кадастровий номер - 4611500000:09:007:0120) для (02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
1.1 Надати  Кульчинській Галині Леонтіївні  у власність   земельну   ділянку площею 0, 0076 га по вул. О.Пристая,2  (кадастровий номер земельної ділянки - 4611500000:09:007:0120) ) для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), (код цільового призначення 02.01), категорія земель – землі житлової та громадської забудови за рахунок земель  міської ради ,не наданих у власність та користування.
2. Кульчинській Г.Л.  використовувати земельну ділянку  за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту iнженерних мереж загального призначення при наявностi таких на земельній ділянці (органiзацiї, якi виконують ремонтнi роботи, зобов’язанi провести повну рекультивацiю територiї). Дотримуватися вимог Земельного кодексу України
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування,  містобудування    та благоустрою  (    голова  комісії   Ю. Наконечний ).

           
 
Міський голова                                           А.Кульчинський