ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Пилат О.


Доповідачі:



Пилат О

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

4371

Дата реєстрації:

25.10.2023

Проголосовано:

31.10.2023 11:08:02

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 4371

Текст:

Україна

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської області

( п’ятдесят п’ята  сесія  восьмого демократичного скликання )

                                                             

                                                                                            Проект

                                                   РІШЕННЯ

від ___ _____20__р.  № _____

«Про надання соціальних послуг

Трускавецьким територіальним

центром соціального обслуговування

(надання соціальних послуг)»

 

 

              Керуючись статтею 54 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України  «Про соціальні послуги»,   постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2009 р. № 1417 «Деякі питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» зі змінами, беручи до уваги Закон України «Про  затвердження Указу Президента України «Про введення  воєнного стану в Україні»» зі змінами, Положення про Трускавецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) затверджене рішенням Трускавецької міської ради від 09.03.2017р. № 471, постанову Кабінету Міністрів України від  11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID – 19,  спричиненої корона вірусом SARS – CoV – 2 (із змінами) від 02.04.2020 №255 пункту 11 абзацу 6, службову записку директора терцентру, висновок постійної  депутатської комісії з гуманітарних питань   (освіти, культури, соціального захисту населення, охорони здоров’я, молодіжної політики, депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування).

 
                                                       В И Р І Ш И Л А:



  1. Продовжувати надавати на безкоштовній основі соціальні послуги структурними підрозділами територіального центру:

    1. - громадянам , які  знаходились на обслуговуванні в територіальному центрі станом на 01.01.2020 року (беручи до уваги їх заяви) і  є особами похилого віку,  особам з інвалідністю, які досягли 18-ти річного віку, що не мають рідних, які повинні забезпечити їм догляд і допомогу та в разі, коли такі рідні належать до малозабезпечених і отримують державну соціальну допомогу в установленому законодавством порядку, перебувають в зоні бойових дій, є внутрішньо переміщеними особами, залежні від психотропних речовин, алкоголю, перебувають у місцях позбавлення волі тощо.




1.2.- громадянам, які виявлені і взяті на обслуговування в структурні підрозділи територіального центру під час карантину і заяви були написані на надавача соціальних послуг (директора Трускавецького територіального центру Пилат Олену) без повторного оформлення документів, що містяться в особовій справі і підпадають під пункт 1.1  цього рішення. Внутрішньо переміщеним особам  без врахування розміру пенсії.

2. З 01.07.2023р. надавати на безкоштовній основі соціальні послуги догляду вдома, натуральної допомоги громадянам похилого віку особам з інвалідністю, які досягли 18-ти річного віку, внутрішньо переміщеним особам, якщо розмір їх пенсії не перевищує встановлених законом чотирьох прожиткових мінімумів та соціальні послуги відділення денного перебування: соціальна адаптація , консультування  та інше – для внутрішньо переміщених осіб, членів сімей Захисників та Захисниць України, загиблих Захисників та Захисниць України з числа  осіб похилого віку та осіб з інвалідністю незалежно від розміру пенсії.

3. Контроль за виконанням рішення  покласти на секретаря ради Пономаренко Н.А. та голову постійної депутатської комісії з гуманітарних питань ( освіти, культури, соціального захисту населення, охорони здоров’я, молодіжної політики) депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування  Андрія Тріщука.

 

 

 

 

 
    Міський голова                                                        Андрій  КУЛЬЧИНСЬКИЙ