Україна
 
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
(59  СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
Від   07  грудня  2023року                       № 3408
              
 
Про внесення змін до міської цільової
програми підтримки
КП «Редакція міського радіомовлення»
на 2022-2024 роки.
 
        У зв’язку з підтримкою і розвитком ФМ-мовлення »Своя Хвиля 98,8 FM»,керуючись пунктом 22 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,з метою підтримки місцевих засобів масової інформації, розвитку інформаційної сфери, музичного та рекламного простору в м. Трускавець, міська рада
 
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 
  1. Внести зміни до розділу «Інвестиційне забезпечення програми» міської цільової програми підтримки КП "Редакція міського радіомовлення» на 2022-2024роки., затвердженої рішенням  сесії міської ради №1876 від 19.12.2021р.,збільшивши ресурсне забезпечення на 2023р. за рахунок коштів  міського бюджету на 120000 тис. грн., в пункті «Місцевий бюджет» 
  2. Додаток 2 «Ресурсне забезпечення міської цільової програми», Додаток 3 «Перелік завдань, заходів та показників міської цільової програми» викласти в новій редакції, що додається.   
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії  з питань бюджету,фінансів, підприємництва, комунальної власності і майна  (А. Стародуб), з питань туризму,розвитку курорту,рекреації,  міжнародної співпраці, інвестицій та інформаційної політики(С. Чурбанов).
 
 
               Міський голова                                                                     Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ