ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

16.03.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2023
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Релігійній громаді Української Православної церкви Київського Патріархату в м. Трускавець Львівської області


ПРОЕКТ
УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від ___ ____________20____ р.              № ____
 
Про надання дозволу  на виготовлення проекту 
землеустрою щодо відведення земельної ділянки
Релігійній громаді Української Православної
церкви Київського Патріархату в м. Трускавець
Львівської області
 
Розглянувши заяву Релігійної громади Української Православної церкви Київського Патріархату в м. Трускавець Львівської області  керуючись   ст.ст. 12, 42, 92, 123 , 134 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада 
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 
   1. Дати дозвіл  Релігійній громаді Української Православної церкви Київського Патріархату в м. Трускавець  Львівської області  на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки   орієнтовною  площею 0,1500 га по вул. В.Івасюка  для  обслуговування культової споруди, з подальшим  наданням в постійне користування, за рахунок земель міської ради, не наданих у власність та користування. 
   2.  Релігійній громаді Української Православної церкви Київського Патріархату в м. Трускавець  Львівської області   звернутись в землевпорядну організацію щодо виготовлення документації із землеустрою,  у відповідності до вимог земельного законодавства.     
  3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Ю. Наконечний).

  
 
 
 
 
 
Міський голова                                                        А.Кульчинський