ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4398

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                                          СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                         2023 р.                                  №
 
Про демонтаж пам’ятників,
 які підлягають процесу
декомунізації на території сіл
Трускавецької територіальної громади

 
 
       Відповідно до статей 25, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 1 статті 4 Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», розглянувши звернення старости села Доброгостів, беручи до уваги Акти інвертаизації та звернення начальника відділу культури щодо демонтажу пам’ятників на території громади,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
  1. Надати дозвіл відділу культури на демонтаж Знаку біля народного дому в селі Уличне, який є пам’ятником радянської епохи та  підлягає процесу декомунізації. Після демонтажу бухгалтерії відділу культури списати з балансу Знак біля народного дому.
  2. Відділу культури виконати роботи по демонтажу Знаку біля народного дому в селі Уличне та провести благоустрій звільненої  території.
  3. Надати дозвіл Комунальному підприємству «Парк Курортний» Трускавецької міської ради  на демонтаж Пам'ятнику воїну в селі Орів та Обеліску в селі Зимівки , які є пам’ятниками радянської епохи та  підлягають процесу декомунізації.
  4. Комунальному підприємству «Парк курортний»  Трускавецької міської ради виконати роботи з демонтажу  пам’ятників в селі Орів і Зимівки та провести благоустрій звільнених від пам’ятників територій.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування( А. Тріщук ).
 
 
 
 
 
 
Міський голова                                             Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ