ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LVI

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА  МІСЬКА  РАДА
Львівської  області
(56  ПОЗАЧЕРГОВА  СЕСІЯ  ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р І Ш Е Н Н Я

 
Від    09  листопада  2023р.                 № 3384
 
Про  розроблення детального плану
території земельної ділянки в
с.Модричі Дрогобицький район
           
            Керуючись статтями 10, 19, 21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, статтями 12, 17 Закону України “Про основи містобудування”,  п.42 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р.  №555 «Про затвердження Порядку  проведення громадських слухань, щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів  містобудівної документації на місцевому рівні», ДБН Б.1.1-4:2012 “Склад та зміст детального плану території” та розглянувши заяву гр.Кісака Ігоря Володимировича від 07.11.2023р.,  міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
            1. Дозволити розроблення “Містобудівної документації”, а саме детального плану території забудови приватної земельної ділянки (кадастровий номер 4621284900:04:000:0323, площею 0,750га.) для зміни цільового призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (11.02), для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств (11.03) та для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) в   с.Модричі,  Дрогобицький район.
            2. Замовником детального плану території визначити Трускавецьку міську раду.
            3.  Землекористувачу гр.Кісаку І.В. забезпечити фінансування проведення робіт з розробки детального плану та оприлюднення в місцевому друкованому засобі масової інформації повідомлення про проведення процедури громадських слухань проекту детального плану території.
            4. Управлінню містобудування, архітектури та землекористування (О.Плахтій) забезпечити виконання:
            4.1. оприлюднення цього рішення і проекту детального плану території  на офіційному сайті Трускавецької міської ради,  а також вільний доступ до такої інформації громадськості;
            4.2. реєстрацію,  розгляд і врахування пропозицій громадськості до проекту  детального плану території;
            4.3. проведення  громадських  слухань  щодо проекту детального плану території;
            4.4.  після проведення процедури громадських слухань детальний план території подати на затвердження Трускавецькою міською радою.
            5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну  комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).
 
            Міський голова                                                                  Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ