ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Федоричак М.М.

Доповідач:

Федоричак М.М.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.10.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4372
Про затвердження звіту про виконання бюджету Трускавецької міської територіальної громади за січень-вересень 2023 року

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
(П’ЯТДЕСЯТЬ П’ЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
РІШЕННЯ
 
Від 31 жовтня 2023 року          № _______
 
Про внесення змін у рішення
Трускавецької міської ради
№ 1574 від 04.11.2023 року
щодо форменого одягу працівників
сектору паркування
 
          Відповідно до частини 4 статті 54, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення міської ради від 04.11.2021 № 1574 «Про ліквідацію інспекції з питань благоустрою, створення відділу контролю за станом благоустрою і сектору паркування Трускавецької міської ради та внесення змін до структури виконавчих органів Трускавецької міської ради та її загальної чисельності», з метою забезпечення форменим одягом працівників сектору паркування відділу контролю за станом благоустрою, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни у додаток № 2 до рішення міської ради від 04.11.2021 № 1574 «Про ліквідацію інспекції з питань благоустрою, створення відділу контролю за станом благоустрою і сектору паркування Трускавецької міської ради та внесення змін до структури виконавчих органів Трускавецької міської ради та її загальної чисельності», а саме доповнити Положення про сектор паркування відділу контролю за станом благоустрою Трускавецької міської ради підпунктом 4.5:
«4.5. Працівники сектору паркування при виконанні покладених на них обов’язків мають право:
4.5.1. Запобігати порушенням громадського порядку, правил благоустрою міста, та інших рішень міської ради та її виконавчих органів на території міста, здійснених громадянами та посадовими особами. Виявляти правопорушення та дії, що перешкоджають здійсненню повноважень відділу контролю за станом благоустрою, виносити на місці усні попередження правопорушникам
4.5.2. Викликати громадян і посадових осіб під час здійснення проваджень у справах про адміністративні правопорушення для надання письмових чи усних пояснень.
4.5.3 Встановлювати особу порушника з метою складання протоколів про адміністративні правопорушення та приписів.
4.5.4. Проводити фото- та звукофіксацію як допоміжних засіб попередження протиправних дій та розкриття правопорушень, при виконанні покладених обов’язків на сектор, а також проводити фото-, відеофіксацію документу, який посвідчує особу правопорушника.
4.5.5. Отримувати інформацію про наявність дозволу на виконання, земляних чи інших робіт, виданого відділом контролю за станом благоустрою.
4.5.6. Вносити відповідним державним органам, органам місцевого самоврядування, громадським об’єднанням або посадовим особам, підприємствам, установам, організаціям для розгляду інформації та пропозиції про необхідність усунення причин і умов, що сприяють вчиненню правопорушень.
4.5.7. Зберігати, носити та використовувати формений одяг та взуття.».
 
2. Затвердити Положення про формений одяг інспекторів сектору паркування відділу контролю за станом благоустрою Трускавецької міської ради додатком до цього рішення.
 
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування (А. Тріщук).
 
 
Міський голова                                                              Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ
 
 

ДОДАТКИ

1 4372 Додаток ОНОВЛЕНИЙ до рішення.pdf Переглянути