ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Ільницька В.Я.


Доповідачі:



Ільницька В.Я.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

4272

Дата реєстрації:

15.09.2023

Проголосовано:

21.09.2023 10:39:04

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 4272

Текст:

УКРАЇНА



ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



Львівської  області



 

(_________ восьмого демократичного скликання)

 


Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я


 

Від __ _______ ______ року                                  №  

           

Про надання одноразової грошової допомоги

на встановлення памятних знаків на могилах

загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України

 

З метою надання соціальної підтримки та фінансової допомоги родинам загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України в Трускавецькій громаді в частині надання допомоги на встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, на виконання Програми соціальної підтримки окремих категорій мешканців Трускавецької міської територіальної громади на 2022-2024 роки,  керуючись п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 
В И Р І Ш И Л А:

 

        1. Затвердити Порядок надання одноразової грошової допомоги на встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України за рахунок коштів міського бюджету (далі - Порядок), згідно додатку.

 2. Управлінню праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради (п. В. Ільницька) забезпечити призначення та виплату одноразової грошової допомоги на встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України відповідно до Порядку, затвердженого пунктом 1 даного рішення.

3. Фінансовому управлінню (п. М. Федоричак) забезпечити фінансування на виплату одноразової грошової допомоги на встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України за рахунок коштів міського бюджету, передбачених на соціальний захист.

4.  Контроль за виконанням рішення покласти на  постійні  комісії міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування та з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.
Міський голова                                                               Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ

ДОДАТКИ

1 4272 Додаток.pdf Переглянути