ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4354

     УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                        СЕСІЯ СЬОМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від                       2023 р.                           №
 
 
 
Про включення земельної ділянки орієнтовною площею 12,0га га  в с.Уличне Дрогобицького району Львівської області в перелік для продажу  права оренди  на земельних торгах (у формі  електронного аукціону)
 
 
Розглянувши заяву старости села Уличне, клопотання ФОП Сирватки Ірини Миколаївни.,  керуючись   п.34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, вимогами глави 21 Земельного кодексу України, Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні",   міська рада
 
                                                        В И Р І Ш И Л А :
1.Включити до переліку земельних ділянок для підготовки лотів з продажу права оренди  на них на конкурентних засадах ( на  земельних торгах у формі електронного аукціону) окремими лотами  земельну ділянку   орієнтовною площею 12,0 га, що розташована за адресою: Львівська область, в межах Трускавецької територіальної громади в межах с. Уличне Дрогобицького району Львівської області) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
           2.  Дати дозвіл Трускавецькій міській раді на виготовлення проекту
відведення земельної ділянки орієнтовною площею 12,0га, що розташована за адресою: Львівська область, в межах Трускавецької територіальної громади в межах с. Уличне Дрогобицького району Львівської області для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для  продажу права оренди  на неї на конкурентних засадах ( на  земельних торгах у формі електронного аукціону) окремим лотом.
        3.Виконавчому комітету забезпечити подання на затвердження сесією   міської  ради, погодженої в установленому порядку відповідної документації із землеустрою.
4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою ( Наконечний Ю.О.).
 
       
         
 
Міський  голова                                                               Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ