ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

18.10.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4349
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Павленку Павлу Олександровичу в ГБК «Лісова Поляна» с.Модричі Львівської області

УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                     СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від                           2023 р.              №
 
Про затвердження технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки
 в натурі (на місцевості)  та надання земельної
ділянки у власність Павленку Павлу Олександровичу
в ГБК «Лісова Поляна»  с.Модричі Львівської області
         
Розглянувши заяви Павленка Павла Олександровича, Витяг з Державного реєстру речових прав про реєстрацію права власності ( реєстраційний номер обєкта нерухомого майна 2603387146020), документацію із землеустрою, керуючись ст.ст. 12, 118, 186  Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",   міська рада
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
1. Затвердити Павленку Павлу Олександровичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер – 4621284900:02:000:0022) площею 0,0035 га  за межами с. Модричі Дрогобицького району Львівської області  в гаражно-будівельному кооперативі «Лісова поляна» .
2. Надати у власність Павленку Павлу Олександровичу земельну ділянку (кадастровий номер – 46212849000:02:000:0022) площею 0,0035 га  за межами с. Модричі Дрогобицького району Львівської області  в гаражно-будівельному кооперативі «Лісова поляна»  для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за  рахунок  земель , не наданих у власність чи користування  (категорія земель - землі житлової та громадської забудови).
          3. Павленку Павлу Олександровичу використовувати земельну ділянку  за цiльовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення, при наявності таких на земельній ділянці  (організації , якi виконують ремонтнi роботи, зобов'язанi провести повне відновлення територiї), дотримуватися вимог Земельного кодексу України.
4. Павленку Павлу Олександровичу зареєструвати право власності на земельну ділянку  в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).
         
 
Міський голова                                                              Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ