ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4291

УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(           СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від                      2023 р.                     №
Про надання дозволу  на виготовлення проекту 
землеустрою щодо відведення земельної ділянки
Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку
«Дрогобицька,29» в м. Трускавці
 
Розглянувши заяву об’єднання співвласників багатоквартирного будинку  «Дрогбицька,29» керуючись   ст.ст. 12, 42, 92, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 
   1. Дати дозвіл  Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку  « Дрогобицька,29 »  на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки   орієнтовною  площею 0,1982га по вул. Дрогобицькій,29 в м. Трускавці Львівської області  для  обслуговування багатоквартирного  житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури з подальшим  наданням в постійне користування, за рахунок земель міської ради, не наданих у власність та користування.
   2.  ОСББ «Дрогобицька,29 » звернутись в землевпорядну організацію щодо виготовлення документації із землеустрою,  у відповідності до вимог земельного законодавства.     
      3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Ю. Наконечний).
  
 
 
 
 
 
Міський голова                                                           Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ