УКРАЇНА

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської  області

 
(53 ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від   21  вересня  2023 року                         №  3260 
             
Про внесення змін в рішення
Трускавецької міської ради № 1729 від 02.12.2021р
«Про затвердження Комплексної програми
правового захисту, соціальної підтримки
і реабілітації людей з інвалідністю Трускавецької міської
територіальної громади на 2022-2024 роки»
 
             З метою надання соціальної підтримки та фінансової допомоги особам з інвалідністю Трускавецької міської територіальної громади, на виконання вимог Конвенції про права осіб з інвалідністю, керуючись п.22 ст.26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.91 Бюджетного кодексу України, міська рада
 
В  И  Р  І  Ш  И  Л А :
 
  1. Внести зміни в рішення Трускавецької міської ради № 1729 від 02.12.2021р «Про затвердження Комплексної програми правового захисту, соціальної підтримки і реабілітації людей з інвалідністю Трускавецької міської територіальної громади на 2022-2024рр». А саме :
          1.1. Внести зміни до Комплексної програми правового захисту, соціальної підтримки і реабілітації людей з інвалідністю Трускавецької міської територіальної громади на 2022-2024 роки збільшивши  ресурсне забезпечення  на 50,7 тис. грн, а саме Додаток 1 «Паспорт програми», Додаток 2 «Ресурсне забезпечення» та  Додаток 3 «Перелік завдань, заходів та показників (бюджетної) цільової програми» викласти в новій редакції, що додаються. 
          2.   Управлінню праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради  забезпечити виконання завдань Програми.
          3.    Контроль за виконанням рішення покласти на  постійні  комісії міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування та з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.
 
Міський голова                                                      Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ