ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4277

                                                                                          
УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(______СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

                                                                                                           
від ___  2023 року                № ____
 Про затвердження Положення про
преміювання педагогічних працівників
закладів освіти Трускавецької
територіальної громади за високу
результативність роботи
 
Відповідно до статті 25 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Програми економічного та соціального розвитку міста Трускавця та з метою стимулювання активної участі педагогів у міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, виставках та результативної підготовки учнів до участі в міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних інтелектуальних конкурсах, враховуючи висновки постійних комісії з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності етики, регламенту, місцевого самоврядування та з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна   Трускавецька міська рада
В И Р І Ш И Л А:
1. Затвердити Положення про преміювання педагогічних працівників   закладів освіти  Трускавецької територіальної громади за високу результативність роботи, у новій редакції, (далі – Положення) (Додаток).
2. Відділу освіти Трускавецької міської ради (О.Лобику) здійснювати підбір педагогічних працівників для преміювання відповідно до Положення.
3. Фінансовому управлінню Трускавецької міської ради (М.Федоричаку) при плануванні бюджету на відповідний рік та внесенні змін до нього, передбачати кошти на виплату одноразової премії педагогічним працівникам   закладів освіти Трускавецької громади за високу результативність роботи.
4. Рішення ради № 2527 від 22.09.2022 « Про затвердження Положення про преміювання педагогічних працівників навчальних закладів Трускавецької територіальної громади за високу результативність роботи» вважати таким, що втратило чинність.
5. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійні комісіі з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності етики, регламенту, місцевого самоврядування (А.Тріщук)  та з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна   (А.Стародуб) .
 
 
 
         Міський голова                                            Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ