ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4209

                            УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від                      2023 р.                     №
Про надання дозволу  навиготовлення технічної документації  
із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж
 земельної ділянки в натурі(на місцевості)
площею 0,3540га за межами с. Модричі Дрогобицького
 району Львівської області ТзОВ «ФАВОРИТ-ДИЗАЙН»
 
Розглянувши заяву ТзОВ «Фаворит Дизайн»  , Договір оренди землі укладений з Дрогобицькою районною адміністрацією 14.08.2008 року на 49 років та зареєстрований за №040844100005 від 03.09.2008 Дрогобицьким районним відділом Львівської регіональної філії ДП ЦДЗК , керуючись   ст.ст. 12, 118, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 
   1. Дати дозвіл   товариству з обмеженою відповідальністю «Фаворит – Дизайн» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  площею 0,3540 га в межах Трускавецької територіальної громади за межами с. Модричі Дрогобицького району Львівської області за рахунок земель ,що перебувають в оренді ТзОВ «Фаворит – Дизайн».
   2Товариству з обмеженою відповідальністю «Фаворит – Дизайн» звернутись в землевпорядну організацію щодо виготовлення документації із землеустрою,  у відповідності до вимог земельного законодавства.     
      3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Ю. Наконечний).
  
 
 
 
Міський голова                                                Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ