УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(52СЕСІЯ ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від   22  серпня  2023 року            № 3192
 
Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки та надання
в оренду ТзОВ « СТОРНГ-БІЗНЕС» в межах Трускавецької
територіальної громади за межами с. Модричі
 Дрогобицького району Львівської області
 
 
Розглянувши клопотання ТзОВ « СТРОНГ БІЗНЕС», проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для культурно оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей (КВЦПЗ 10.08), витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності  реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна № 2603969946020, Договір купівлі-продажу від 23.07.2022 року  зареєстрований в реєстрі за №1014,  Паспорт водного об’єкта ставка площею 3,9755га. , який розташований в межах Трускавецької територіальної громади погоджений Державним агентством водних ресурсів  України, керуючись ст. ст. 12,  122,123, 186 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», Водним кодексом України ,п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
           1. Затвердити Товариству з обмеженою відповідальністю «СТРОНГ - БІЗНЕС» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 7,3567 га (кадастровий номер – 4621284900:05:000:0001) на території Трускавецької територіальної громади за межами с. Модричі Дрогобицького району Львівської області  для культурно оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей (КВЦПЗ 10.08)
2. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «СТРОНГ - БІЗНЕС» в користування на умовах оренди  терміном на 25 років земельну ділянку площею площею 7,3567 га (кадастровий номер – 4621284900:05:000:0001) з розташованим на ній водним об’єктом на території Трускавецької територіальної громади за межами с. Модричі Дрогобицького району Львівської області  для культурно оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей (КВЦПЗ 10.08) категорія земель –землі водного фонду, за рахунок земель Трускавецької територіальної громади не наданих у власність та користування .
3. Товариству з обмеженою відповідальністю «СТРОНГ – БІЗНЕС» використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням; допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України. 
4. Товаристу з обмеженою відповідальністю «СТРОНГ – БІЗНЕС» розробити та подати на затвердження  технічну документацію з нормативної грошової оцінки
земельної ділянки площею 7,3567 га (кадастровий номер – 4621284900:05:000:0001).
5. За користування  водним об’єктом, орендар зобов’язаний сплачувати орендну плату за водний об’єкт та орендну плату за земельну ділянку під таким об’єктом в розмірі  3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
5.1 Розрахунок орендної плати за водний об’єкт провести у відповідності до Методики визначення розміру плати за надані в оренду водні об’єкти, затвердженої наказом Міністерства екології та природних ресурсів України від 28 травня 2013року №236.
6. Договір оренди землі в комплексі з розташованим на ній  водним об’єктом  подати на погодження з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері водного господарства.
6.1 Реєстрацію права оренди в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень провести після погодження договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з центральним органом виконавчої влади ,що реалізує  державну політику у сфері водного господарства.
6.2 Орендар набуває право користування водним об’єктом після державної реєстрації договору оренди водного об’єкта, що здійснюється органом державної реєстрації за місцем розташування об’єкта оренди.
6.3 Орендар зобов’язаний  у п’ятиденний строк після державної реєстрації права оренди земельної ділянки комунальної власності  надати копію договору оренди до відповідного податкового органу та відповідному територіальному органу виконавчої влади ,що реалізує державну політику у сфері розвитку водного господарства.
7. Контроль за виконанням   цього рішення   покласти на постійну  комісію з питань   землекористування, містобудування та благоустрою ( голова комісії Ю.Наконечний) .    
 
 
 
Міський голова                                                           Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ