ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4151

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
( ____________СЕСІЯ  ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
                                                                  Р І Ш Е Н Н Я
 
       Від ______________2023року                 №_____
 
           Про відмову в наданні дозволу Домінко Ніні Іванівні
           на виготовлення проекту відведення земельної ділянки
           площею 0,0445га по вул. Стебницькій,102А
           в м. Трускавці Львівської області
 
      Розглянувши  заяву Домінко Ніни Іванівни з схемою місця розташування земельної    
ділянки , свідоцтво про право власності на нерухоме майно (житловий будинок) від 22.10.2010р..Згідно поданого заявницею графічного матеріалу  з місцем розташування земельної ділянки , ділянка , яка планується до відведення  площею 0,0455га складається з дох земельних ділянок : площею 0,0170 га – землі запасу - ненадані у власність та користування та сформованої земельної ділянки площею 0,0275га з кадастровим номером 4621287400:04:000:0012 з цільовим призначенням –для обслуговування об’єктів торгівлі .  У відповідності до  Генеральну плану міста Трускавця (затвердженого рішенням Трускавецької міської ради №233 від 21.12.2011року),земельна ділянка ,яка пропонується для відведення відноситься до земель квартирної житлової забудови та згідно затвердженої рішенням Трускавецької міської ради №1815 від 23.07.2020 року  містобудівної документації «План зонування міста Трускавця (Зонінг)» ця земельна ділянка знаходиться  в зоні багатоквартирної житлової та громадської забудови (5-9 поверхів).  Враховуючи вище наведене , місце розташування земельної ділянки  наданої заявницею на графічному матеріалі з метою відведення  для обслуговування індивідуального житлового будинку не відповідає  вимогам генерального плану м. Трускавця  та містобудівній документації «План зонування міста Трускавця (Зонінг)»  ,  керуючись ст.ст. 12,118,122,123 Земельного кодексу України,п.34 ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування  в Україні “, міська рада
В И Р І Ш И Л А :
     1. Відмовити  Домінко Ніні Іванівні в наданні  дозвіл на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки  площею 0,0445га по вул. Стебницькій,102А в м. Трускавці  для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель та споруд  , з подальшим наданням цієї земельної ділянки у власність у зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки зазначеної на графічному матеріалі доданому до заяви вимогам генерального плану м. Трускавця , містобудівній документації «План зонування міста Трускавця (Зонінг)»   та вимогам визначених ст. 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» .
      2. Контроль за виконанням цього рішення  покласти на постійну комісію з питань  землекористування , містобудування та благоустрою. ( Ю.Наконечний ).
Міський голова                                               Андрій  КУЛЬЧИНСЬКИЙ