ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4140

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівськоїобласті
(_________________ СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
від ___ ____________2023 р.              № _________
Про внесення змін до структури виконавчих органів Трускавецької міської ради
                Відповідно до пункту 5 частини першої ст. 26, пункту 4 статті 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши службову записку № 9/07.02 від 31.05.2023 року,  з метою забезпечення відділу контролю якісної роботи відділу контрою за станом благоустрою, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Внести зміни у рішення  № 3016 від 30.05.2023 р. «Про зміну в структурі управління містобудування, архітектури та землекористування Трускавецької міської ради та внесення змін до структури виконавчих органів Трускавецької міської ради », а саме:   
1.1. Ввести у відділ контролю за станом благоустрою одну штатну одиницю,  встановити чисельність відділу контролю за станом благоустрою у кількості шість штатних одиниць ( у тому числі 2 – сектор паркування ).
2. Внести зміни у додаток 1 до рішення міської ради № 3016 від 30.05.2023р. «Про зміну в структурі управління містобудування, архітектури та землекористування Трускавецької міської ради та внесення змін до структури виконавчих органів Трускавецької міської ради » і викласти Перелік управлінь, відділів та інших виконавчих органів Трускавецької міської ради у новій редакції ( додаток  1).
 
3. Затвердити Положення про  відділ контролю за станом благоустрою (додаток № 2).
4. Дане рішення набирає чинності з 01.08.2023 року.
          
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального  захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики),  депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування (А.Тріщук).
 
          Міський голова                                             Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ