ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

16.06.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4105
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду Терлецькому Василю Миколайовичу площею 0,0500га по вул.І.Франка,51б в с. Уличне Дрогобицького району Львівської області

                                      УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                         СЕСІЯ ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
Від                   2023року                       №
 
Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки та надання
в оренду Терлецькому Василю Миколайовичу
площею 0,0500га по вул.І.Франка,51б в с. Уличне  
Дрогобицького району Львівської області
 
Розглянувши заяву Терлецького Василя Миколайовича проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки , Витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно ( реєстраційний номер майна 21342691), керуючись ст. ст. 12, 122,123, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
1. Затвердити Терлецькому Василю Миколайовичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0500 га (кадастровий номер – 4621288200:01:003:0783)  по вул. І.Франка,51б в с. Уличне Дрогобицького району Львівської області, цільове призначення – (11.02)  для розміщення  та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості , категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.
2. Надати Терлецькому Василю Миколайовичу в  користування  на умовах оренди земельну ділянку площею 0,0500 га (кадастровий номер – 4621288200:01:003:0783)  по вул. І.Франка,51б в с. Уличне Дрогобицького району Львівської області, цільове призначення – (11.02)  для розміщення  та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості , категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення за рахунок земель  міської ради не наданих у власність та користування терміном на 10 років. Встановити розмір орендної плати 9% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
3. Терлецькому Василю Миколайовичу використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням; допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
4. Терлецькому Василю Миколайовичу зареєструвати право оренди на земельну ділянку в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
5. Контроль за виконанням   цього рішення   покласти на постійну  комісію  з питань   землекористування, містобудування та благоустрою (голова комісії Ю.Наконечний) .    
              Міський голова                                                    Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ