ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

3042

Проголосовано:

30.05.2023 12:38:56

Автор:

Плахтій О.П

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 3042
Про внесення змін в рішення Трускавецької міської Ради №1939 від 09.12.2021року «Пронадання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (ПАЙ) в с.Орів Дрогобицького району Львівської області Болюк Василю Федоровичу»

                                        УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
(48  СЕСІЯ ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від   30  травня  2023 р.                           № 3042
 
Про внесення змін  в рішення Трускавецької міської
Ради №1939 від 09.12.2021року «Пронадання дозволу
на виготовлення технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості)для надання
у власність для ведення товарного сільськогосподарського
виробництва (ПАЙ) в с.Орів Дрогобицького району
Львівської області Болюк Василю Федоровичу»
  
          Розглянувши звернення Болюка Василя Федоровича про внесення змінв рішення Трускавецької міської Ради №1939 від 09.12.2021р. «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустроющодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (ПАЙ) в с.Орів Дрогобицького району Львівської області Болюк Василю Федоровичу» в частині місця розташування земельної ділянки, графічний матеріал місця розташування земельної ділянки погоджений старостою с. Орів і с.Зимівки, керуючись ст. ст. 12, 122  Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій»,  п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
  
  1. 1.     Внести зміни в рішення Трускавецької міської Ради №1939 від 09.12.2021р. «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустроющодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (ПАЙ) в с.Орів Дрогобицького району Львівської області Болюк Василю Федоровичу» в частині заміни графічного матеріалу місця розташування земельної ділянки, наданого до цього рішення, з подальшим надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (ПАЙ) в с.Орів Дрогобицького району Львівської області Болюку Василю Федоровичу.

    2.     Контроль за виконанням   цього рішення   покласти на постійну  комісію з питань   землекористування, містобудування та благоустрою ( голова комісії Ю.Наконечний) .    

Міський голова                                                                 Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ