ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4079

                            УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_______________  СЕСІЯ ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від                              2023 р.                
 
Про  затвердження  документації із землеустрою
Щодо відведення земельної ділянки  на території Трускавецької
територіальної громади за межами с. Уличне Дрогобицького
району Львівської області з  подальшим
 наданням  в  оренду  Публічному
акціонерному товариству «Укрнафта»
  
          Розглянувши звернення Публічного акціонерного товариства «Укрнафта»,  документацію із землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПАТ «Укрнафта» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користування надрами(для обслуговування свердловин №174 Уличне-Орів- Уличнянське родовище на території Трускавецької територіальної громади, Спеціальний дозвіл на користування надрами № 1278 від 26.03.1998 року,  керуючись ст.. 12,122,123,134,201  Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій»,  п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А: 
  1. Затвердити Публічному акціонерному товариству «Укрнафта» документацію із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки площею 0,2158га  з кадастровим номером 4621288200:02:000:0093 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користування надрами (для обслуговування свердловин №174 Уличне Орів-Уличнянське родовище) на території Трускавецької територіальної громади  за межами с.Уличне Дрогобицького району Львівської області з подальшим наданням у користування на умовах оренди.
  2. Дати дозвіл Публічному акціонерному товариству «Укрнафта на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки зазначеної в пункті 1 даного рішення.
  3. Публічному акціонерному товариству «Укрнафта розроблену в установленому законодавством порядку технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок зазначених у п. 1 даного рішення подати на затвердження Трускавецькій міській раді.
  4. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).
 
Міський голова                                                              Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ