ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Ільницька В.Я.


Доповідачі:



Ільницька В.Я.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

3938

Дата реєстрації:

21.04.2023

Проголосовано:

02.05.2023 10:28:59

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3938

Текст:

УКРАЇНА



ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



Львівської  області



 

(_________ восьмого демократичного скликання)

 


Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я


 

 

Від __ _______ ______ року                                  №  

            

Про затвердження Порядку відшкодування витрат

на поховання військовослужбовців Збройних Сил України та

інших військових формувань України, які загинули (померли)

внаслідок військової агресії російської федерації проти України,

та пов’язаних з цим ритуальних послуг

за рахунок коштів міського бюджету





З метою надання соціальної підтримки та фінансової допомоги родинам загиблих (померлих) військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань України, які загинули (померли) в наслідок військової агресії російської федерації проти України, керуючись п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
В И Р І Ш И Л А :

        1. Затвердити Порядок відшкодування витрат на поховання  військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань України, які загинули (померли) внаслідок військової агресії російської федерації проти України, та пов’язаних з цим ритуальних послуг за рахунок коштів міського бюджету (далі - Порядок), згідно додатку.

 2. Управлінню праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради (п. В. Ільницька) забезпечити призначення та виплату відшкодування витрат на поховання  військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань України, які загинули (померли) внаслідок військової агресії російської федерації проти України, та пов’язаних з цим ритуальних послуг відповідно до Порядку, затвердженого пунктом 1 даного рішення.

3. Фінансовому управлінню (п. М. Федоричак) забезпечити фінансування відшкодування витрат на поховання  військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань України, які загинули (померли) внаслідок військової агресії російської федерації проти України, та пов’язаних з цим ритуальних послуг за рахунок коштів міського бюджету, передбачених на соціальний захист.

4.  Контроль за виконанням рішення покласти на  постійні  комісії міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування та з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.

 
Міський голова                                                               Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ