ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXX

Скликання:

VII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    3

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
(СІМДЕСЯТА СЕСІЯ СЬОМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від  05  березня  2020 року                    №  1661
                 
Про внесення змін до Комплексної  Програми
розвитку фізичної культури і спорту
у м. Трускавці на 2020-2024 роки
 
 
З метою розвитку дорослого та дитячого волейболу в м. Трускавець, сприяння популяризації курорту Трускавець, та враховуючи лист-звернення ГО волейбольний клуб «Трускавець», керуючись п.22 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А  :
 
            1. Внести зміни до Комплексної  Програми розвитку фізичної культури і спорту у м. Трускавці на 2020-2024 роки, затвердженої рішенням міської ради  від 14.11.2019року №1533, збільшивши ресурсне забезпечення Програми на 2020 рік за рахунок коштів міського бюджету на 59,4тис.грн., та викласти додаток 2 та додаток 3  Комплексної  Програми розвитку фізичної культури і спорту у м. Трускавці в частині 2020 року в новій редакції, що додається.
            2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна (А. Остапчук) та з питань освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, санаторно-курортної сфери та молодіжної політики  (М. Кіселичник).
 
 
 
 
Міський голова                                                     А. Кульчинський