ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Плахтій О.П.


Доповідачі:



Плахтій О.П.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXVI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

1867

Дата реєстрації:

29.11.2019

Проголосовано:

18.12.2019 10:42:03

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1867

Текст:



УКРАЇНА

 

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської області

 

 

(______________________  СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО  СКЛИКАННЯ)

 



Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я


 










Від                            2019  року              №  
 


Про затвердження  форми Договору про пайову

участь в створенні і розвитку інженерно-транспортної

та соціальної інфраструктури м. Трускавця


 

Враховуючи службову записку юридичного відділу Трускавецької міської ради від 22.10.2019р., відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, п.2 розділ ІІ прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні»,   міська рада



В И Р І Ш И Л А:



1. Затвердити типову форму Договору про пайову участь в створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Трускавця (додаток №1).

2. Делегувати управлінню житлово-комунального господарства і будівництва міської ради повноваження на укладання, реєстрацію, внесення змін, припинення дії, розірвання, поновлення договорів про пайову участь фізичних і юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Трускавця.

3. Встановити розмір пайової у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Трускавця визначений п.2 розділу ІІ прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні»

4. Вважати таким що втратив чинність рішення Трускавецької міської ради від  26.07.2011р. №176 «Про затвердження Положення про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Трускавця.» із внесеними змінами та доповненнями.

5.  Рішення набуває чинності  з 01.01.2020 року.

6.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету,фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна (А. Остапчук).

.



Міський голова                                                   А. Кульчинський



 

 

 

 

 

 




 

ДОДАТКИ

1 29.11 МАКСИМИЧ Додаток.pdf Переглянути