ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XLVI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

30.03.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2949
Про надання дозволу Комаричко Назару Тарасовичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди орієнтовною площею 0, 04 га по вул. Центральній, 125-В в с.Уличне Дрогобицького району Львівської області

 УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області

(СОРОК ШОСТА СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від  30  березня  2023 року                  №
2949
 
Про надання дозволу  Комаричко Назару Тарасовичу
 на розробку проекту із землеустрою щодо відведення
земельної ділянки в користування на умовах оренди
орієнтовною площею 0, 04 га по вул. Центральній, 125-В  
в с.Уличне  Дрогобицького району Львівської області 
 
 
    Розглянувши заяву  Комаричко Назара Тарасовича, кадастровий план розташування земельної ділянки та викопіювання з кадастрової карти, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності № 224558117 від 18.09.2020р,  свідоцтво про право власності на майновий пай члена колективного сільськогосподарського підприємства серія ЛВ № 047478 від 20.09.2012р, керуючись ст.ст.12,121,123,134, 186-1 Земельного кодексу України, ст..50 Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26  Закону  місцеве самоврядування в Україні",  міська рада
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
       1.Дати дозвіл Комаричко Назару Тарасовичу на виготовлення  проекту з землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в користування на умовах оренди орієнтовною  площею 0,04 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул.. Центральній, 125-В в с. Уличне Дрогобицького району Львівської області за рахунок земель  Трускавецької міської ради не наданих у власність та користування.
    2. Комаричко Назару Тарасовичу, якому надано дозвіл на виготовлення  документації  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки звернутися в землевпорядну організацію для виготовлення документації у відповідності до вимог земельного законодавства.
        2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (голова комісії Ю.Наконечний). 
       Міський голова                                          Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ