ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XLVI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

30.03.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2962
Про затвердженнятехнічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Флюнт Олені Олександрівні с.Орів, вул.Шевченка, 183

                                          УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(СОРОК ШОСТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від   30  березня  2023 р.                                 № 2962
 
Про  затвердженнятехнічної документації
із землеустрою щодо встановлення (відновлення)
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
та надання земельної ділянки у власність
Флюнт Олені Олександрівні с.Орів, вул.Шевченка, 183
  

             Розглянувши заяву Флюнт Олени Олександрівни, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Орів, вул.Шевченка, 183, Дрогобицького району, Львівської області, Договір купівлі-продажу житлового будинку від 27.06.2022 року серії НСА917303, Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 27.06.2022 року, керуючись ст. ст. 12, 118, 123, Земельного кодексу України, ст. 5 Закону України «Про особисте селянське господарство», ст. 55 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 

В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
  1. Затвердити Флюнт Олені Олександрівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевостідля будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Орів, вул.Шевченка, 183, Сколівського району, Львівської області з кадастровим номером – 4624585200:01:028:0445, площею 0,2500 га.
    1. Надати Флюнт Олені Олександрівні у власність земельну ділянку площею 0,2500 га по вул.Шевченка, 183, с.Орів, Дрогобицького району, Львівської області (кадастровий номер – 4624585200:02:001:0006) цільове призначення - (02.01) длябудівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), категорія земель – землі житлової і громадської забудови за рахунок земель не наданих у власність та користування.
  1. Флюнт Олені Олександрівні використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
  2. Флюнт Олені Олександрівні зареєструвати право власності на земельну ділянку в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
  3. Контроль за виконання мцього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).
 
Міський голова                                                                   Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ