ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

21.02.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 3815
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність Савчак Богдану Мироновичу за межами с. Модричі Дрогобицького району Львівської області


УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                 СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від                           2023 р.              №
 
Про затвердження проекту землеустрою щодо
відведення земельної ділянки та надання земельної
ділянки у власність Савчак Богдану Мироновичу
за межами с. Модричі Дрогобицького району
Львівської області
         
Розглянувши заяви Савчака Богдана Мироновича, свідоцтво про право власності на нерухоме майно  від 15.01.2009року, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 118, 186  Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",   міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:

1. Затвердити Савчак Богдану Мироновичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер – 4621284900:02:000:0067) площею 0,0030 га  за межами с. Модричі Дрогобицького району Львівської області  в гаражно-будівельному кооперативі «Лісова поляна» .
2. Надати у власність Савчак Богдану Мироновичу земельну ділянку (кадастровий номер – 46212849000:02:000:0067) площею 0,0030 га  за межами с. Модричі Дрогобицького району Львівської області  в гаражно-будівельному кооперативі «Лісова поляна»  для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за  рахунок  земель , не наданих у власність чи користування  (категорія земель - землі житлової та громадської забудови).
          3. Савчак Богдану Мироновичувикористовувати земельну ділянку  за цiльовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення, при наявності таких на земельній ділянці  (організації , якi виконують ремонтнi роботи, зобов'язанi провести повне відновлення територiї), дотримуватися вимог Земельного кодексу України.
4. Савчак Богдану Мироновичузареєструвати право власності на земельну ділянку  в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).


 
Міський голова                                                Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ