ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

                                      УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
( 42 СЕСІЯ СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від  02.02. 2023 р.                                  №  2810
 
Про затвердження переліку та умов продажу земельної ділянки кадастровий номер 4611500000:02:002:0160 право власності на яку підлягає продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону на території міста Трускавець
 
          З метою забезпечення ефективного використання земель міста Трускавця та залученням додаткових коштів у міський бюджет, керуючись статями 12,116,127,134,135,136,137,138,139 Земельного кодексу України, частини другої статті 4 Закону України «Про оренду землі», Закону України «Про внесення змін  до Земельного кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»   міська рада
                                                           
                                                       В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
                
  1. Затвердити перелік земельних ділянок право власності на які підлягає продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону на території міста Трускавець Львівської області. (додаток 1).
  2. Провести земельні торги у формі електронного аукціону з продажу права власності на земельну ділянку несільськогосподарського призначення (кадастровий номер 4611500000:02:002:0160) в порядку, визначеному ст.135-139 Земельного Кодексу України.
  3. Затвердити умови продажу права власності земельної ділянки   несільськогосподарського призначення  (додаток 2) відповідно до діючого законодавства, встановивши наступне:
3.1. Стартова ціна лоту з продажу  права власності на земельну ділянку дорівнює експертній грошовій оцінці земельної ділянки;
3.2. Гарантійний внесок становить 30%  від стартової ціни продажу лота.
3.3. Крок земельних торгів у формі аукціону з продажу права власності земельної ділянки становить 1% від стартової ціни лоту.
3.4. За результатами земельних торгів (аукціону) переможцем підписується  протокол земельних торгів протягом трьох робочих днів з дня, що настає за днем його формування на підставі якого укладається договір купівлі продажу земельної ділянки протягом 20 робочих днів з дня, що настає за днем формування протоколу.
3.5. Плата за користування земельною ділянкою, право власності якою набуто на земельних торгах, підлягає сплаті переможцем торгів протягом п’яти робочих днів з дня підписання договору купівлі – продажу земельної ділянки.
3.6. Встановити у разі виникнення підстави для анулювання результатів земельних торгів пеню в розмірі 100% (сто відсотків) від запропонованої суми переможцем земельних торгів.
3.7. Зобов’язати Переможця земельних торгів на виконання  ч.24 ст.137 ЗКУ відшкодувати витрати, здійсненні на підготовку Лоту до проведення земельних торгів згідно виставлених рахунків, в тому числі і в разі виникнення підстави для анулювання результатів земельних торгів.
  1. Управлінню містобудування, архітектури та землекористування:
4.1. Забезпечити організацію проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права власності земельної ділянки несільськогосподарського призначення.
4.2. Забезпечити оформлення договору купівлі – продажу земельної ділянки з переможцем  земельних торгів (аукціону) за ціною та на умовах визначених цим рішенням.
  1. Опублікувати в торговій системі через особистий кабінет, створений через оператора електронного майданчика, підключеного до електронної торгової системи- e-somgiz.com, на виконання умов Договору з ПП «Фірма «СОМГІЗ» про організацію та проведення земельних торгів, оголошення про проведення земельних торгів та документи і матеріали на Лот (документацію), що підтверджують виконання вимог, визначених  частиною першою статті 136 ЗКУ.
  2. Дату проведення земельних торгів у формі електронного аукціону визначити у межах термінів, визначених ч.6 ст.137 Земельного кодексу України.
  3. Уповноважити міського голову від імені  Організатора  підписати протокол про результати торгів, укласти договір купівлі - продажу земельної ділянки та інші документи з питань проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.
  4. Затвердити проект договору купівлі - продажу земельної ділянки (додаток 3)
  5. Контроль за виконанням  цього  рішення  покласти  на  постійну  комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                  Міський голова                                         Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ