УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
(42 СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

 Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від  02  лютого  2023  року                    № 2791
 
  Про надання в оренду земельної ділянки
  площею  1,3000га  вул. Сагайдачного в м. Трускавці
 ТзОВ « Терен- Дизайнсервіс »
 
 Розглянувши заяву  ТзОВ «Терен - Дизайнсервіс » керуючись ст.ст. 12,  79-1, 122, 123, Земельного кодексу України, Законом України "Про оренду землі", п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 
1.  Надати  Товариству з обмеженою відповідальністю «Терен-Дизайнсервіс» в  оренду земельну  ділянку - площею 1,3000 га на вул. Сагайдачного (кадастровий номер земельної ділянки 4611500000:04:003:0013) для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку  з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури , терміном на 10 років за рахунок земель що перебували в користуванні ТзОВ «Терен – Дизайнсервіс».
2. ТзОВ «Терен - Дизайнсервіс» земельну ділянку   використовувати їх за цiльовим призначенням; допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення, при наявності таких на земельних ділянках (організації , якi виконують ремонтнi роботи, зобов'язанi провести повне відновлення територiї); дотримуватися вимог Земельного кодексу України.
3. ТзОВ «Терен-Дизайнсервіс » зареєструвати право оренди в Державному реєстрі речових прав .
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).
 
 
Міський голова                                             Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ