ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

2634

Проголосовано:

08.12.2022 11:43:25

Автор:

Плахтій О.П

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 2634
Про надання земельної ділянки площею 1,1213 га по вул. Шкільна,2А в с. Уличне Дрогобицького району Львівської області в постійне користування відділу освіти Трускавецької міської ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти

                                   УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
( 41 ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від 08.12. 2022  року                               № 2634
 
Про надання земельної ділянки площею 1,1213 га
по вул. Шкільна,2А в с. Уличне  Дрогобицького району
Львівської області в постійне користування
відділу освіти Трускавецької міської ради
 для будівництва та обслуговування
будівель закладів освіти
 
Розглянувши звернення відділу освіти Трускавецької міської ради Львівської області, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, беручи до уваги рішення  Трускавецької міської ради №2388 від 18.04.2022року та№ 2498 від  26.08.2022р., Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності , керуючись ст. ст. 12, 92, 123 Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
  1. Надати в постійне користування відділу освіти Трускавецької міської ради Львівської області земельну ділянку площею 1,1213 га по вул. Шкільна,2А в с. Уличне  Дрогобицького району Львівської області, з кадастровим номером 4621288200:01:004:0119  для будівництва  та обслуговування будівель закладів освіти, категорія земель – землі житлової та громадської забудови за рахунок земель міської ради не наданих у власність та користування.
  2. Відділу освіти Трускавецької міської ради Львівської області використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням; допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
  3. Відділу освіти Трускавецької міської ради Львівської області зареєструвати право постійного користування земельною ділянкою в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
  4. Контроль за виконанням   цього рішення   покласти на постійну  комісію  з питань   землекористування, містобудування та благоустрою (Ю. Наконечний).   
 
 
Міський голова                                                         Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ