ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 3512


                УКРАЇНА                                           ПРОЕКТ
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
(______________СЕСІЯ ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

від                                    2022  року               №
м. Трускавець
              
 Про відмову в включені земельної
 ділянки по вул. Стебницькій в м. Трускавці
 в перелік для продажу права оренди землі
на земельних торгах
 
        Розглянувши заяву Батька Олександра Федоровича щодо включення в перелік для продажу права оренди  землі на земельних торгах земельної ділянки орієнтовною площею 0,0030 га по вул. Стебницькій в м. Трускавці для встановлення тимчасової споруди з  метою  здійснення комерційної діяльності , керуючись  ст.ст.12, 122, глава 21   Земельного кодексу України,  містобудівною документацією «Корегування Генерального плану міста – курорту Трускавець» затвердженою рішенням Трускавецької міської ради №233 від 21.12.2011року, рішенням Трускавецької міської ради № 1818 від 23.07.2020 року «Про затвердження містобудівної документації «План зонування території міста Трускавця (зонінг)»,  п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",    міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:

     1. Відмовити Батьку Олександру Федоровичу в включенні до переліку  для продажу на земельних торгах права оренди землі  земельну ділянку орієнтовною площею 0,0030 га  по вул. Стебницькій в м. Трускавці  для встановлення тимчасової споруди з метою здійснення підприємницької діяльності в звязку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки зазначеної на графічному матеріалі поданому заявником , вимогам Генерального плану міста –курорту Трускавець.
    2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (голова комісії Ю.Наконечний).               

 
         
 
 
 
         Міський голова                                             Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ