ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Ільницька В.Я.


Доповідачі:



Ільницька В.Я.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

3682

Дата реєстрації:

30.11.2022

Проголосовано:

01.12.2022 10:58:56

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3682

Текст:



 



УКРАЇНА



ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



Львівської  області



 

(________________ СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

 


Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я


 

Від   __  _______   ______ року                        №  ___ 

           

 

Про внесення змін в рішення

Трускавецької міської ради № 1730 від 02.12.2021р

«Про затвердження Програми соціальної підтримки

окремих категорій мешканців Трускавецької міської

територіальної громади на 2022-2024роки»

 

З метою створення умов для ефективної підтримки соціально вразливих категорій громадян, поліпшення умов їх життєдіяльності, забезпечення соціальних гарантій учасникам національно-визвольних змагань, чорнобильцям, почесним громадянам міста Трускавця, літнім людям, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, мешканцям Трускавецької міської територіальної громади, які брали участь в антитерористичній операції (операції об’єднаних сил), бійцям-добровольцям АТО (ООС), соціальної підтримки дітей, батьки яких беруть (брали) участь у бойових діях у період після оголошення воєнного стану до присвоєння статусу учасника бойових дій, брали участь в антитерористичній операції (операції об’єднаних сил), забезпечували її проведення або загинули (померли), дітей з числа внутрішньо переміщених осіб та інших соціально-вразливих мешканців Трускавецької міської територіальної громади, у зв’язку зі збільшенням цін і тарифів на житлово-комунальні послуги, продукти харчування та ін., враховуючи закони України про державний бюджет України на відповідні роки та керуючись п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Трускавецька міська рада
В  И  Р  І  Ш  И  Л А :



  1. Внести зміни до Програми соціальної підтримки окремих категорій мешканців Трускавецької міської територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням Трускавецької міської ради від 02.12.2021р № 1730 без зміни ресурсного забезпечення, а саме Додаток 3 «Перелік завдань, заходів та показників (бюджетної) цільової програми» викласти в новій редакції, що додається. 

  2.  Управлінню праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради та відділу освіти Трускавецької міської ради забезпечити виконання Програми.



   3. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійні  комісії міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування та з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.

 

 

Міський голова                                                        Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ




 

ДОДАТКИ

1 3682 план заходів на 2022-2024 (зі змінами).pdf Переглянути