ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

                                                                 УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(37 СЕСІЯ ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від  27  жовтня  2022 року            № 2562
 
Про надання дозволу  Приватному акціонерному товариству
 «Національна енергетична компанія «Укренерго» на розробку
проекту із землеустрою щодо відведення
земельної ділянки в постійне користування
площею 0,0036 га для розміщення  опори № 90 за межами
c. Доброгостів Дрогобицького раойну Львівської області
 
Розглянувши звернення Приватного акціонерного товариства  «Національна енергетична компанія «Укренерго», Протокол № 19 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 30.09.2017р., схему розташування земельних ділянок, установчі документи НЕК «Укренерго», керуючись ст. ст. 12,  118,121, 134, 186-1, 92 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 
  1. Дати дозвіл Приватному акціонерному товариству «Національна енергетична компанія «Укренерго» на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,0036 га для розміщення та експлуатації  опори № 90  ПЛ 220 кВ Стрий-Борислав з подальшим наданням земельної ділянки в постійне користування за рахунок земель що перебувають у користуванні ДП «Дрогобицьке лісове господарство» за межами с. Доброгостів  Дрогобицького району Львівської області .
    2.Приватному акціонерному товариству «Національна енергетична компанія «Укренерго» звернутись в ліцензовану землевпорядну організацію для розробки проекту із землеустрою.
    3. Контроль за виконанням   цього рішення   покласти на постійну  комісію з питань   землекористування, містобудування та благоустрою (голова комісії Ю.Наконечний) .    
 
 
Міський голова                                         Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ