ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

2549

Проголосовано:

27.10.2022 11:30:00

Автор:

Татомир Т.Є.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 2549
Про затвердження Положенняпро преміювання педагогічнихпрацівників мистецьких шкіл Трускавецької територіальної громади за високу результативністьроботи

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
 Львівської області
(37 СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
 
Від   27  жовтня  2022 р.                 № 2549
 
 
Про затвердження Положенняпро преміювання
педагогічнихпрацівників мистецьких шкіл
Трускавецької територіальної громади
за високу результативністьроботи
 
Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Програми економічного та соціального розвитку міста Трускавця, з метою стимулювання активної участі та високої результативності педагогічних працівників мистецьких шкілта їх вихованців у міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних мистецьких заходах та змаганнях, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності етики, регламенту, місцевого самоврядування та з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна,   Трускавецька міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Затвердити Положення про преміювання педагогічних працівників мистецьких шкіл Трускавецької територіальної громадиза високу результативність роботи у новій редакції (далі – Положення) (Додаток).
  2. Відділу культури Трускавецької міської ради (Т. Татомир) здійснювати підбір педагогічних працівників до преміювання відповідно до Положення.
  3. Фінансовому управлінню Трускавецької міської ради (М.Федоричак) при плануванні бюджету на відповідний рік та внесенні змін до нього, передбачити кошти на виплату одноразової премії педагогічним працівникам мистецьких шкілТрускавецької територіальної громадиза високу результативність роботи.
  4.  Рішення ради №820  від 01.03.2018р. «Про затвердження Положення про преміювання педагогічних працівників Трускавецької дитячої школи мистецтв імені Романа Савицького за високу результативність роботи»вважати таким, що втратило чинність.
 
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності етики, регламенту, місцевого самоврядування (А.Тріщук) 
 
 
 
 
Міський голова                                                         Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ
 
 
 
 
 
 

ДОДАТКИ

1 3464 ПОЛОЖЕННЯ.pdf Переглянути