ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

УКРАЇНА

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської  області

 
(35 позачергова сесія восьмого демократичного скликання)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
 
Від  26  серпня 2022  року                                  №  2482
           
Про затвердження Порядку
забезпечення санаторно-курортним лікуванням
громадян пільгових категорій за рахунок коштів,
передбачених в міському бюджеті на 2022-2024рр.
 
          З метою посилення соціального захисту громадян пільгових категорій в частині забезпечення їх оздоровленням та відпочинком, відповідно до Програми соціальної підтримки окремих категорій мешканців Трускавецької міської територіальної громади на 2022-2024роки, керуючись п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
В И Р І Ш И Л А :
1. Затвердити Порядок забезпечення санаторно-курортним лікуванням громадян пільгових категорій за рахунок коштів, передбачених в міському бюджеті на 2022-2024 роки (далі - Порядок), згідно з додатком.
2. Управлінню праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради (п.В.Ільницька) забезпечити санаторно-курортним лікуванням громадян пільгових категорій відповідно до  Порядку.
3. Фінансовому управлінню (п.М. Федоричак) забезпечити фінансування видатків на санаторно-курортне лікування громадян пільгових категорій за рахунок коштів міського бюджету, передбачених на соціальний захист.
3.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування.
 
Міський голова                                                               Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ