ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

11.07.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 3342
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 10,0га в с. Модричі Грущаку Івану Григоровичу


                                           УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від ___ ____________2021 р.              № ____
 
Про надання  дозволу  на виготовлення
технічної документації щодо встановлення
відновлення меж земельної ділянки в натурі
(на місцевості)  площею 10,0га в с. Модричі
Грущаку Івану Григоровичу
 
Розглянувши заяву  Грущака Івана Григоровича, Державний акт на право постійного користування землею  серія Б №060677 керуючись ст.ст.12,120,122,123  Земельного кодексу України, п.34 ст.26  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

       1. Дати дозвіл  Грущаку Івану Григоровичу  на виготовлення  технічної документаці щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 10,0 га  в  с. Модричі  Дрогобицького району Львівської області  для ведення Фермерського господарства), категорія земель – землі сільськогосподарського призначення  за рахунок земель   що перебувають в   постійному користуванні Грущака Івана Григоровича  на підставі державного акту на право постійного користування землею  Серія Б №060677 від 1992р.
      2. Грущаку Івану Григоровичу  звернутись в землевпорядну організацію щодо виготовлення  проекту відведення земельної ділянки у відповідності до вимог земельного законодавства.
          3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (голова комісії Ю.Наконечний).

  
 
Міський голова                                                     Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ