ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

11.07.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 3340
Про включення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0030 га по вул. Стебницькій в м. Трускавці в перелік для продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні)


     УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                        СЕСІЯ СЬОМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від                       2022 р.                           №

 
Про включення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0030 га  по вул. Стебницькій в м. Трускавці в перелік для продажу права оренди
на земельних торгах (аукціоні)
 

Розглянувши заяву Юрія Середницького №З-496 від 05.04.2022р,  керуючись   п.34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, вимогами глави 21 Земельного кодексу України, , міська рада  

                                                       В И Р І Ш И Л А :

1.Включити до переліку земельних ділянок для підготовки лотів з продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону земельну ділянку орієнтовною площею 0,0030 га, що розташована за адресою: Львівська область, в межах Трускавецької територіальної громади в межах м. Трускавець по вул. Стебницкій (в районі ринку) для встановлення тимчасової споруди для ведення комерційної діяльності.
2.Дати дозвіл на виготовлення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0030 га, що розташована за адресою: Львівська область, в межах Трускавецької територіальної громади в межах м. Трускавець по вул. Стебницкій (в районі ринку) для встановлення тимчасової споруди для ведення комерційної діяльності за рахунок земель Трускавецької міської ради не наданих у власність та користування .
 3.Виконавчому комітету забезпечити подання на затвердження сесією   міської  ради, погодженої в установленому порядку відповідної документації із землеустрою.
4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою ( Наконечний Ю.О.).
 

       
         
 
Міський  голова                                                               Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ