ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Кушнір З.

Доповідач:

Кушнір З.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

20.06.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 3326
Про затвердження містобудівної документації «Внесення змін в Детальний план території під розміщення підприємства по виробництву харчової солі «Екстра» ТОВ «Укрінвестсистем» в селі Модричі»


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА  МІСЬКА  РАДА
Львівської  області
(                                 СЕСІЯ  ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р І Ш Е Н Н Я

 
Від  ___  ________  2022р.                    № ____
         
Про затвердження містобудівної документації
«Внесення змін в Детальний план території
під розміщення підприємства по виробництву
харчової солі «Екстра» ТОВ «Укрінвестсистем»
в селі Модричі»
 
 
         Відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст.8, 19, п.3 ст.10, ст.21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, керуючись рішенням   Трускавецької міської ради №2379 від 04.04.2022р. «Про   внесення змін у «Детальний план території під розміщення підприємства по виробництву харчової солі «Екстра» ТОВ «Укрінвестсистем» в селі Модричі», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань землекористування, містобудування та благоустрою і результати громадських слухань, міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
          1. Затвердити містобудівну документацію «Внесення змін в Детальний план території під розміщення підприємства по виробництву харчової солі «Екстра» ТОВ «Укрінвестсистем» в селі Модричі»  на замовлення Трускавецької міської ради  згідно додатку.
 
          2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну  комісію з питань  землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).
 
 
 
 

Міський голова                                                         Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ