ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

2481

Проголосовано:

26.08.2022 10:36:11

Автор:

Ільницька В.Я.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 2481
Про затвердження Порядку надання адресної допомоги учасникам АТО (ООС), які потрапили у складні життєві обставини у зв’язку з довготривалою важкою хворобою, інвалідністю своїх дітей на 2022-2024рр.

УКРАЇНИ
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(35 позачергова сесія  восьмого демократичного скликання)
 
Р І Ш Е ННЯ
Від   26  серпня  2022 року                   №  2481  
 
Про затвердження Порядку надання
адресної допомоги учасникам АТО (ООС),
які потрапили у складні життєві обставини
у зв’язку з довготривалою важкою хворобою,
інвалідністю своїх дітей  на 2022-2024рр.
З метою соціального захисту учасників АТО, які потрапили у складні життєві обставини у зв’язку з довготривалою важкою хворобою, інвалідністю своїх дітей, на виконання Програми соціальної підтримки окремих категорій мешканців Трускавецької міської територіальної громади на 2022-2024рр., керуючись п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
  1. Затвердити Порядок надання адресної допомоги учасникам АТО (ООС), які потрапили у складні життєві обставини у зв’язку з довготривалою важкою хворобою, інвалідністю своїх дітей на 2022-2024рр. (далі - Порядок), згідно додатку.
  2. Управлінню праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради (п. В. Ільницька) забезпечити призначення та виплату адресної допомоги учасникам АТО (ООС), які потрапили у складні життєві обставини у зв’язку з довготривалою важкою хворобою, інвалідністю своїх дітей, відповідно до Порядку, затвердженого  п.1 даного рішення.
  3. Фінансовому управлінню (п. М. Федоричак) забезпечити фінансування видатків на виплату адресної допомоги учасникам АТО (ООС), які потрапили у складні життєві обставини у зв’язку з довготривалою важкою хворобою, інвалідністю своїх дітей за рахунок коштів міського бюджету, передбачених на соціальний захист.
  4.  Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну  комісію міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування.         
  Міський голова                                                  Андрій  КУЛЬЧИНСЬКИЙ

ДОДАТКИ

1 3376 Додаток.pdf Переглянути