ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXVII

Скликання:

VII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
   (шістдесят сьома сесія сьомого демократичного скликання)
Р І Ш Е Н Н Я
 
    Від  30  січня  2020 року                    №  1619
       
Про надання пільг на оплату житла і
комунальних послуг для дітей-сиріт, дітей,
позбавлених батьківського піклування,
осіб з їх числа, прийомних батьків та
опікунів/піклувальників на 2020 рік.
       
Розглянувши заяви опікунів/піклувальників, прийомних батьків дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Мелень О.Ю., Додатко В.І., Бондаря Р.О., Скіби Н.А., Скіби О.Р., Трубнікової Г.Р., Ломакіна А.В., Кравця С.П., Яворської І.Д., Калапуня С.С., Коцибали І.Р., Піхоцької Г.Ф., осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які продовжують навчання, Кірсанової Є.А., Бєлої В.В., Смочкевич О.А., керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи витяг з Протоколу комісії з питань захисту прав дитини Трускавецької міської ради №1 від 11.01.2020р. та рекомендації постійних комісії міської ради з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна, та з питань освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, санаторно-курортної сфери та молодіжної політики, міська рада
В И Р І Ш И Л А:
  1. Надати з січня по грудень 2020 року 100% знижку на оплату за користування житлом та комунальними послугами в межах норми споживання для наступних осіб:
Особи з числа дітей-сиріт Кірсанової Єлени Андріївни, 08.08.2000р.н., яка продовжує навчання та зареєстрована по вул. Данилишиних, 5/51, в м.Трускавець.
Опікуна Мелень Оксани Юліанівни та дитини-сироти Доманського Олександра Олександровича, 14.05.2004р.н., які зареєстровані по вул.Івасюка, 9/108, в м. Трускавець.
Дитини, позбавленої батьківського піклування, Баблідзе Тамари Анзорівни, 12.10.2003р.н., яка зареєстрована по вул. В.Стуса, 9-Б/45, в м.Трускавець.
Опікуна Бондаря Олега Леонідовича та дитини-сироти Бондаря Владислава Романовича, 17.09.2004р.н., які зареєстровані по вул.Стебницькій, 74/91, в м. Трускавець.
Прийомної мами Скіби Неллі Анатоліївни, дитини, позбавленої батьківського піклування, Яцкевич Лілії Тарасівни, 20.06.2007р.н., та особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, Смочкевич Ольги Анатоліївни, 24.07.1999р.н., яка продовжує навчання, та які зареєстровані по вул. Бориславській, 40/35, в м. Трускавець.
Дитини, позбавленої батьківського піклування, Яцкевич Юлії Тарасівни, 27.03.2017р.н., яка зареєстрована по вул. Грушевського, 7А, в м. Трускавець.
Дитини, позбавленої батьківського піклування, Мельниковича Євгена Михайловича, 16.10.2006р.н., який зареєстрований по вул. В.Стуса, 9-Б секц.4 кв. № 41, в м. Трускавець.
Опікуна Ломакіна Анатолія Володимировича та дитини, позбавленої батьківського піклування, Ломакіна Олександра Володимировича, 11.01.2007р.н., які зареєстровані по вул..І.Франка, 3/10, в м.Трускавець.
Дитини, позбавленої батьківського піклування, Кравця Романа Анатолійовича, 15.03.2002р.н., який зареєстрований по вул. Стуса, 7/20, в м.Трускавець.
Опікуна Яворської Іванни Дмитрівни та дитини, позбавленої батьківського піклування,Яворської Яни Василівни, 06.10.2007 р.н., які зареєстровані по вул. Сагайдачного, 28/4, в м. Трускавець.
Опікуна Калапуня Степана Степановича та дзареєстровані, в м. Трускавець
Опікуна Коцибали Іванни Романівни та дитини, позбавленої батьківського піклування, Шадріна Павла Євгеновича, 13.07.2010 р.н., які зареєстровані по вул. Грушевського, 25, в м. Трускавець.
Дитини, позбавленої батьківського піклування, Белої Валерії Валеріївни, 12.09.2001р.н., яка зареєстрована по вул. Сагайдачного, 1/1, в м. Трускавець.
Опікуна Піхоцької Ганни Федорівни та дитини, позбавленої батьківського піклування, Нечипора Владислава Івановича, 15.04.2003р.н., які зареєстровані по вул. Мазепи, 32/53, в м. Трускавець.
  1. Управлінню праці та соціального захисту населення (п.В.Ільницька) проводити відшкодування коштів житлово-комунальним підприємствам – надавачам послуг за надані послуги.
  2. У разі призначення субсидії, пільги за оплату житла та комунальних послуг особам, які зареєстровані (фактично проживають) в житлових приміщеннях (будинках), у період її отримання не нараховуються.
  3. Керівникам житлово-комунальних підприємств – надавачам послуг, щомісячно подавати управлінню праці та соціального захисту населення відомості про надані послуги прийомним батькам, опікунам, дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування, та особам з їх числа, для відшкодування.
  4. Фінансовому управлінню (п.М.Федоричак) щомісячно проводити фінансування управління праці та соціального захисту населення для відшкодування пільг на житло та комунальні послуги для прийомних батьків, опікунів/піклувальників, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, відповідно до поданих заявок управління праці і соціального захисту.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна, та з питань освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, санаторно-курортної сфери та молодіжної політики.
 
Міський голова                                                 А.Кульчинський