ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

04.04.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2375
Про затвердження проекту землеустрою щодо внесення змін до проекту роздержавлення та приватизації земель на території с.Орів Дрогобицького району Львівської області


  УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області

(28 ПОЗАЧЕРГОВА  СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Від   04  квітня  2022 року                       № 2375


 

Про затвердження проекту землеустрою
щодо внесення змін до проекту роздержавлення
та приватизації земель на території с.Орів
Дрогобицького району Львівської області
   
 
    Розглянувши заяву проект землеустрою щодо внесення змін до проекту роздержавлення та приватизації земель на території с.Орів Дрогобицького району Львівської області ,  рішення постійної комісії з питань землекористування,  містобудування    та благоустрою , керуючись  п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

1. Затвердити   проект землеустрою щодо внесення змін до проекту роздержавлення та приватизації земель на території с.Орів Дрогобицького району Львівської області.
1.1 Внести зміни до проекту роздержавлення та приватизації земель на території Орівської сільської ради  у відповідності до затвердженого проекту роздержавлення та приватизації земель на території с.Орів Дрогобицького району Львівської області пунктом 1 цього рішення.
 2.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування,  містобудування    та благоустрою  (    голова  комісії   Ю. Наконечний ).

                
Міський голова                                                          Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ