ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXIV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

1926

Проголосовано:

14.11.2019 10:53:28

Автор:

Ільницька В.Я.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 1926
Про надання грошової компенсації на оплату житлово-комунальних послуг бійцям-добровольцям АТО на 2019рік

УКРАЇНИ
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(шістдесят четверта сесія сьомого демократичного скликання)
 
Р І Ш Е ННЯ
 
Від  14  листопада  2019 року             №  1526  
 
Про надання грошової  компенсації
на оплату житлово-комунальних послуг
бійцям-добровольцям АТО на 2019рік
З метою посилення соціального захисту бійців-добровольців АТО(ООС) та надання додаткових соціальних гарантій  в частині відшкодування коштів на оплату житла і комунальних послуг, на виконанняПрограми соціальної підтримки окремих категорій мешканців м. Трускавця на 2018-2020 роки, враховуючи лист командира служби розвідки Української добровольчої армії від 25.09.2019р № 17, керуючись  п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Надати одноразову грошову компенсацію на оплату житлово-комунальних послуг на 2019рік бійцям-добровольцям АТО (ООС) в розмірі 20 000 грн. кожному.
2Затвердити Порядок надання одноразової грошової компенсації на оплату житлово-комунальних послуг бійцям-добровольцям АТО на 2019 рік(далі - Порядок), згідно додатку.
3. Управлінню праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради (п. В. Ільницька) забезпечити призначення та виплату грошових компенсацій на оплату житлово-комунальних послуг бійцям-добровольцям АТО відповідно до Порядку затвердженого  пунктом2 даного рішення.
5. Фінансовому управлінню (п. М. Федоричак) забезпечити фінансування грошових компенсаційна оплату житлово-комунальних послуг за рахунок коштів міського бюджету, передбачених на соціальний захист.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, санаторно-курортної сфери та молодіжної політики та з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна.
 
         Міський голова                                                А. Кульчинський

ДОДАТКИ

1 04.11 ІЛЬНИЦЬКА Додаток АТО.pdf Переглянути