ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Ільницька В.Я.


Доповідачі:



Ільницька В.Я.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXIV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

1806

Дата реєстрації:

04.11.2019

Проголосовано:

14.11.2019 10:53:28

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1806

Текст:



УКРАЇНИ

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської області

(______________  сьомого демократичного скликання )

 

 Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 










Від   __ ________ 2019 року                   №  _____  




Про надання грошової  компенсації

на оплату житлово-комунальних послуг

бійцям-добровольцям АТО на 2019рік



З метою посилення соціального захисту бійців-добровольців АТО(ООС) та надання додаткових соціальних гарантій  в частині відшкодування коштів на оплату житла і комунальних послуг, на виконання Програми соціальної підтримки окремих категорій мешканців м. Трускавця на 2018-2020 роки, враховуючи лист командира служби розвідки Української добровольчої армії від 25.09.2019р № 17, керуючись  п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада



В И Р І Ш И Л А:



 

1. Надати  одноразову грошову компенсацію на оплату житлово-комунальних послуг на 2019 рік бійцям-добровольцям АТО (ООС) в розмірі 20 000 грн кожному.

2 Затвердити Порядок надання одноразової грошової компенсації на оплату житлово-комунальних послуг бійцям-добровольцям АТО на 2019 рік (далі - Порядок), згідно додатку.

3. Управлінню праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради (п. В. Ільницька) забезпечити призначення та виплату грошових компенсацій на оплату житлово-комунальних послуг бійцям-добровольцям АТО відповідно до Порядку затвердженого  пунктом 2 даного рішення.

5. Фінансовому управлінню (п. М. Федоричак) забезпечити фінансування грошових компенсацій на оплату житлово-комунальних послуг за рахунок коштів міського бюджету, передбачених на соціальний захист.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, екології, санаторно-курортної сфери та з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна.



 

Міський голова                                                         А. Кульчинський

 




 

ДОДАТКИ

1 04.11 ІЛЬНИЦЬКА Додаток АТО.pdf Переглянути