ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 3288


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
( ____________СЕСІЯ  ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
                                                                  Р І Ш Е Н Н Я
 
 

Від ______________2022року                 №_____

 
 
 
 

Про надання дозволу ТзОВ «Сорбона-А»
 на виготовлення проекту відведення земельної
 ділянки площею 0,0465 га по вул. Шевченка,2
в м. Трускавці
 
Розглянувши  клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Сорбона-А», схему розташування земельної ділянки,  витяг з Державного  реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності , реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 255423546115, керуючись ст.ст. 12,118,122 Земельного кодексу України,п.34 ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування  в Україні “, міська рада

 
В И Р І Ш И Л А :
 

1. Дати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «Сорбона – А» на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки площею 0,0465га з кадастровим номером 4611500000:01:010:0001 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури    в м. Трускавці з подальшим наданням  земельної ділянки в оренду за рахунок земель не наданих у власність та користування.
2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Сорбона – А» звернутись в землевпорядну організацію для виготовлення проекту відведення земельної ділянки.
3. Контроль за виконанням цього рішення  покласти на постійну комісію з питань землекористування , містобудування та благоустрою. ( Ю.Наконечний ).

 
 
 
 
Міський голова                                               Андрій  КУЛЬЧИНСЬКИЙ