ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Сегер О.Я.

Доповідач:

Сегер О.Я.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

03.01.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1902
Про розгляд заяви комунального підприємства «Трускавецький інформаційно-курортний центр».


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                 СЕСІЯ ШОСТОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від ___ ____________20____ р.              № ____
Про розгляд заяви комунального
підприємства «Трускавецький інформаційно-
курортний центр».
 
 
     У відповідності  до  Закону України «Про оренду державного та комунального майна», ст. 25 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підтримки діяльності комунального підприємства «Трускавецький інформаційно-курортний центр», міська рада:
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Дозволити виконавчому комітету Трускавецької міської ради передати в оренду Комунальному підприємству «Трускавецький інформаційно-курортний центр» нежитлове  приміщення площею  35.3   кв. м. по вул. Бориславській,1 у м. Трускавці для ведення статутної діяльності терміном на 2 роки 11 місяців.
  2. Встановити для Комунального підприємства «Трускавецький інформаційно - курортний центр»   орендну плату  в розмірі 12 гривень (базову) за 1 м² за місяць (без ПДВ) .
  3. Управлінню комунальної власності  укласти договір  оренди нежитлового приміщення по вул. Бориславській,1  у м. Трускавці.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти  на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва та комунальної власності і майна.

 
 
Міський голова                                                   А. Кульчинський