ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

02.06.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2430
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Центру медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький» по вул. Стебницькій для будівництва багатоквартирного житлового будинку.

     УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(31 ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від   02  червня  2022 р.                    № 2430
 
 Про надання   дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  Центру медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький» по вул. Стебницькій для будівництва багатоквартирного житлового будинку.
 
Розглянувши заяву Центру медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький»,   беручи    до  уваги рішення Трускавецької міської ради № 233 від 21.12.2011 року  «Про затвердження містобудівної документації «Корегування Генерального плану міста – курорту Трускавець», керуючись ст.ст. 12, 122 ,123,134  Земельного кодексу України, , п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",    міська рада 
 
В  И  Р   Ш  И  Л  А:
 
      1.  Дати дозвіл Центру медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький»,  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,4000га по вул. Стебницькій в межах Трускавецької об’єднаної територіальної громади   для будівництва  багатоквартирного житлового будинку за рахунок коштів з Державного бюджету.
     1.1 Надання  земельної ділянки площею 0,4000га по вул. Стебницькій в межах Трускавецької об’єднаної територіальної громади   для будівництва багатоквартирного житлового будинку за рахунок коштів Державного бюджету  в користування Центру медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький», Трускавецькій міській раді здійснити після надання документів , які підтверджують про виділення Центру медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький», коштів  з Державного бюджету на будівництво багатоквартирного житлового будинку в м Трускавці.
      2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (голова комісії Ю.Наконечний).
             
 
Міський  голова                                                             Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ