ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Ільницька В.Я.


Доповідачі:



Ільницька В.Я.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

2306

Дата реєстрації:

14.01.2022

Проголосовано:

17.02.2022 11:30:02

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2306

Текст:



 



Україна


 

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



Львівської  області


 

(_________ восьмого демократичного скликання)

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я


 

 

 

Від   __ _____________  2022 року                        №  _________

  

 

Про затвердження Порядку компенсації



витрат автомобільним перевізникам, які здійснюють



перевезення пасажирів, що мають право



на пільговий проїзд на міських маршрутах



загального користування на 2022-2024рр

 

 

 

На виконання статей 12, 13 Закону України «Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту», статей 20, 21, 27 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», статті 13 Закону України «Про охорону дитинства», статті 381 Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 17 травня 1993 р. N 354 «Про безплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування», Програми соціальної підтримки окремих категорій мешканців Трускавецької міської територіальної громади на 2022-2024рр, з метою забезпечення перевезення пільгових категорій населення автомобільним транспортом на міських маршрутах загального користування, відповідно до статей 7 та 37 Закону України «Про автомобільний транспорт», керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада

 
ВИРІШІЛА:

 


  1. Затвердити:



1.1.Порядок компенсації витрат автомобільним перевізникам, які здійснюють перевезення пасажирів, що мають право на пільговий проїзд на міських маршрутах загального користування у м. Трускавець на 2022-2024рр (далі - Порядок), згідно з додатком №1.

1.2. Типовий Договір на здійснення компенсаційних виплат перевізнику за перевезення пільгових категорій громадян автомобільним транспортом загального користування  на міських маршрутах в м. Трускавець за рахунок коштів міського бюджету на відповідний рік ( далі – Договір ), згідно з додатком №2.

2. Управлінню праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради здійснювати відшкодування коштів перевізникам, які здійснюють перевезення пільгових категорій населення, згідно затвердженого Порядку та укладених договорів, в межах кошторисних призначень.

3. Відповідальність за достовірність, повноту та вчасне подання розрахунків в управління праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради за пільгове перевезення пасажирів для виплати компенсації, покласти на перевізників, з якими укладені відповідні договори.

4.  Контроль за виконанням рішення покласти на  постійні  комісії міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування та з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.         

5. Рішення набуває чинності з 1 січня 2022 року.

 

 

 



 

 

 

 

 

 

Міський голова                                                        Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 

ДОДАТКИ

1 2306 Додаток.pdf Переглянути