ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Кіндракевич Л.Ф.

Доповідач:

Кіндракевич Л.Ф.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

18.12.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1884
Про розгляд електронної петиції щодо скасування Міжнародного Конкурсу Пам`яті Мусліма Магомаєва, який має відбутись з 5 по 8 грудня 2019року. від 12.09.2019 року №15- е.п.

ПРОЄКТ

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(___________ СЕСІЯ СЬОМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ )

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
 

Від  ___ _________  2019року                №    
 
 
 
Про розгляд електронної петиції щодо скасування
Міжнародного Конкурсу Пам'яті Мусліма Магомаєва, який
має відбутись з 5 по 8 грудня 2019року.
від 12.09.2019 року №15- е.п.                   
                                                                                                                     
 
Відповідно до статті 25 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян», Положення про електронні петиції, затвердженого рішенням сесії Трускавецької міської ради №131 від 05.04.2016 року, розглянувши електронну петицію щодо скасування Міжнародного Конкурсу Пам'яті Мусліма Магомаєва, яка набрала необхідну кількість голосів, заслухано на засіданнях постійних комісій з питань освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров'я, санаторно-курортної сфери та молодіжної політики та на комісії з питань депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування і ЗМІ  міська рада

 
В И Р І Ш И Л А:
 

1 .  Електронну Петицію про "Скасування Міжнародного Конкурсу Пам'яті Мусліма Магомаєва, який має відбутись з 5 по 8 грудня 2019року" взяти до відома.
 
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійну комісію з питань освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров'я, санаторно-курортної сфери та молодіжної політики (М.Кіселичник).

 
 
Міський голова                                       А. Кульчинський