ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Кушнір З.

Доповідач:

Кушнір З.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

21.01.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 3063
Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд в с.Доброгостів, вул.Шевченка, Дрогобицького району»


УКРАЇНА
 
ТРУСКАВЕЦЬКА  МІСЬКА  РАДА
Львівської  області
 
(                                 СЕСІЯ  ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 

Р І Ш Е Н Н Я

 
Від  ___  ________  2022р.                    № ____
         
Про затвердження містобудівної документації
«Детальний план території земельної ділянки
для будівництва та обслуговування житлового
будинку та господарських споруд в с.Доброгостів,
вул.Шевченка, Дрогобицького району»    
 
           
         Відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст.8, 19, п.3 ст.10, ст.21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, керуючись рішенням   Трускавецької міської ради №971 від 01.07.2021р. «Про   розроблення детального плану території земельної ділянки за адресою вул.Шевченка с.Доброгостів Дрогобицький район», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань землекористування, містобудування та благоустрою і результати громадських слухань, міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
          1. Затвердити містобудівну документацію «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд в с.Доброгостів, вул.Шевченка, Дрогобицького району» на замовлення Трускавецької міської ради  згідно додатку.
 
          2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну  комісію з питань  землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).
 
 

Міський голова                                                         Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ