ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Максимич С.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXVI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

18.12.2019

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1562
Про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади м.Трускавця та безоплатну передачу на баланс ТзОВ «Трускавецький водоканал» вартість капітальних вкладень

УКРАЇНА
 ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
  
(ШІСТДЕСЯТ ШОСТА СЕСІЯ  СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО  СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від   18  грудня  2019  року                      1562
 
 
Про надання згоди  на прийняття  у комунальну власність
територіальної громади м.Трускавця та безоплатну передачу
на баланс ТзОВ «Трускавецький водоканал» вартість
капітальних вкладень

 
З метою забезпечення сталого функціонування системи водопостачання та водовідведення м. Трускавця, враховуючи звернення Департаменту розвитку та експлуатації ЖКГ Львівської ОДА, авізо №18/1217310 та №9/4016310, а також лист ТзОВ «Трускавецький водоканал» про згоду на взяття на баланс капітальних вкладень, керуючись статтями 25, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада
В  И  Р  І  Ш  И  Л  А :
1. Надати згоду на прийняття на баланс територіальної громади м.Трускавець від Департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації капітальні вкладення профінансовані на виконання програми «Питна вода» на 2011-2020 роки у Львівській області по об’єктах:
 - Реконструкція мереж водопостачання по вул. Сагайдачного в м. Трускавець Львівської області на суму 1000466,33 грн. (один мільйон чотириста шістдесять   шість грн. 33 коп.) .
 - Реконструкція мереж водопостачання по вул. Стебницькій (від житлового будинку №84 до житлового будинку №96) в м. Трускавець Львівської області на суму 934252,30 грн. (Дев’ятсот тридцять чотири тисячі двісті п’ятдесят дві грн. 30 коп.).
 2. Передати безоплатно на баланс ТзОВ «Трускавецький водоканал» вартість капітальних вкладень по об’єктах зазначених в п.1 даного рішення: 
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету,фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна (А. Остапчук)
 
Міський голова                                                                            А. Кульчинський