ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1874


УКРАЇНА
 
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
 
(______________________  СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО  СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                            2019  року              №  
 
 
Про надання згоди  на прийняття
  у комунальну власність територіальної громади м.Трускавця
та безоплатну передачу на баланс
ТзОВ «Трускавецький водоканал» вартість капітальних вкладень

 
 
 

УКРАЇНА
 
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
 
(______________________  СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО  СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                            2019  року              №  
 
 
Про надання згоди  на прийняття  у комунальну власність
територіальної громади м.Трускавця та безоплатну передачу
на баланс ТзОВ «Трускавецький водоканал» вартість капітальних вкладень

 
 
 
З метою забезпечення сталого функціонування системи водопостачання та водовідведення м. Трускавця, враховуючи звернення Департаменту розвитку та експлуатації ЖКГ Львівської ОДА, авізо №18/1217310 та №9/4016310, а також лист ТзОВ «Трускавецький водоканал» про згоду на взяття на баланс капітальних вкладень, керуючись статтями 25, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада
ВИРІШИЛА
 
  1.  Надати згоду на прийняття на баланс територіальної громади м.Трускавець від Департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації капітальні вкладення профінансовані на виконання програми «Питна вода» на 2011-2020 роки у Львівській області по об’єктах:
 - Реконструкція мереж водопостачання по вул. Сагайдачного в м. Трускавець Львівської області на суму 1000466,33 грн. (один мільйон чотириста шістдесять   шість грн. 33 коп.) .
 - Реконструкція мереж водопостачання по вул. Стебницькій (від житлового будинку №84 до житлового будинку №96) в м. Трускавець Львівської області на суму 934252,30 грн. (Дев’ятсот тридцять чотири тисячі двісті п’ятдесят дві грн. 30 коп.).

 2.Передати безоплатно на баланс ТзОВ «Трускавецький водоканал» вартість капітальних вкладень по об’єктах зазначених в п.1 даного рішення: 
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету,фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна (А. Остапчук).

 
.
Міський голова                                                   А. Кульчинський
 
.